Mindent megmutat az RTL Klub bukott sztárja, pornómodellként keresi a pénzét

Ledneczky Virág
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, VV Virág is csatlakozott az OnlyFanshez, ahol különféle erotikus szolgáltatásokat nyújt az arra kíváncsiaknak. Két hete kezdte, azt mondja, nála nincsenek határok.
Vágólapra másolva!

Ledneczky Virág pár hete vágott bele az OnlyFans-oldalának elindításába, állítása szerint, máris nagyon jól keres vele. "Már nagyon régóta gondolkoztam azon, hogy elindítsam az OnlyFans-oldalamat, mivel láttam, hogy jól megy, és elég jó pénz van benne. A saját magam ura lehetek rajta, tehát olyan tartalmakat teszek ki, amiket én szeretnék. Eddig mindig visszatartott a félsz, hogy mit szólnak majd mások, vagy, hogy esetleg rossz véleménnyel lesznek rólam." - osztotta meg a Blikkel.

Az oldalán, amit jelenleg 20 dollárért, vagyis körülbelül 7600 forintos havi díjért nézhetnek a nézők, már most is több fotó és videó található, de az extrémebb, privát kéréseknek is szívesen eleget tesz.

"Lehet extra kéréseket kérni, nálam nincsenek határok semmiben" - mesélte Virág, majd arról beszélt, hogy jelmezes, például 'diáklányos felvételekkel' is várja az érdeklődőket, most pedig az ünnepekhez közeledve, profi csapattal készülnek a karácsonyi szezonra. Elmondása alapján bár elsőre furcsa volt számára, hogy képeket készít magáról, miután sorra jöttek a követők, egyre jobban elkezdte élvezni.

Forrás: Ledneczky Virág/Instagram

Nem árulta el pontosan, hogy hány feliratkozója van jelenleg, azt hozzátette, hogy már most szép összeg folyt be ezekből a tartalmakból a számlájára: "Elég jól kerestem belőle, és remélem még fogok is!"

Az interjúban kifejtette, hogy munkaként tekint erre, kiemelve, hogy őt mindig is érdekelte ez az erotikus a világ, amit korábban sem titkolt, így egy jó lehetőségként fogja fel az OnlyFans oldalt.