Nagyot csalódtam, pitiánerek! - Megsértődött Rékasi

Rékasi Zsigmond Párharc TV2
Vágólapra másolva!
Úgy érzik, ők túl kedvesek voltak, a riválisok azonban hátba szúrták őket.
Vágólapra másolva!

Rékasi Zsigmond és volt párja, Gallai Melitta úgy érzik, a többi szereplő becsapta őket - erről a Párharc november 28-i adásában beszéltek. Utóbbi szerint a kinti életben is az veri át az embert, akiben legjobban megbízik, előbbi pedig eldöntötte, hogy nem lép szövetségre senkivel.

Rékasi Zsigmond nagyon csalódott tv2

"A jóindulat a legnagyobb ellenségünk. Én Kornélékban piszkosul nagyot csalódtam. A való életben az ember jobban megválogatja, kivel barátkozik... mi túl kedvesek vagyunk ehhez a játékoz, ez egy nagy pofára esés. Nincs szövetség, csak bántják az embert, pitiáner..." - kesergett Détár Enikő és Rékasi Károly fia. Videón az eset:

Rékasiék tehát párbajra kényszerültek a műsorban, ennek eredményéről itt olvashat. Zsigmond apja, Károly egy másik TV2-es produkcióban szerepel, a Farm VIP-ban látható, mindig történnek körülötte dolgok.

Viták a Párharcban

Tuvic Aleksandra és Gelencsér Kornél, a minap a műsorban azon veszekedtek, milyen becenéven szólítják egymást. Erre a kedves kérdésre Stohl András három opciót mondott (szivi, baba, kincsem), ennek a vége az elrontott válasz volt, majd egy káromkodás: "Mi a f.szt mondasz babát? Soha az életben nem hívtuk egyást így!" - kiabált a több valóságshow-t (Nagy Ő, Farm VIP) megjárt Tuvic. Erről itt olvashat hosszabban.

Tiuvic amúgy több valóságshow-t megjárt, szerepelt a Farm VIP-ban, a Nagy Őben, a Kőgazdag fiatalokban is - utóbbiban például arról beszélt, hogy 80 éves férfival is lefeküdne. A realitysztár milliókat költött a testére, még a vagináját is plasztikáztatta, erről itt olvashat.