Trágárkodva szidta barátját a Párharc szőke bombázója - videó

Tuvic Aleksandra
Vágólapra másolva!
Tuvic Aleksandra káromkodva nekiesett Gelencsér Kornélnak.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, a Párharcban, kamerák előtt csúnya vitát folytatott Gáspár Bea és Gáspár Győző, a tavalyi Ázsia Expresszben is voltak nagyon durva veszekedéseik. Azonban a mostani minden eddigin túltett, ugyanis Gáspár Bea zokogva, üvöltve hagyta faképnél férjét a Párharc egyik feladata után.

Nemrég pedig kiderült, hogy egy páros esküvőt tervezget. Salander Dorina és Provoda Jodes az Exatlonban jöttek össze, jelenleg a Párharcban versenyeznek együtt. "Magyarországon tartjuk majd meg a nagyon közeli jövőben, de egyelőre még szervezés alatt van" – mondta Salander Dorina. Ő a műsorban azt a kérdést kapta, hogy hány nővel feküdt le a vőlegénye előtt. Provoda Jodes előbb egy becsült számot mondott a szerkesztőknek, később viszont menyasszonyával az oldalán osztott-szorzott - komoly eredmény született, erről itt olvashat.

Itt szeretgetik egymást, de azért vannak konfliktusok tv2

Náluk impulzívabb párost alkot Tuvic Aleksandra és Gelencsér Kornél, most például azon veszekedtek, milyen becenéven szólítják egymást. Erre a kedves kérdésre Stohl András három opciót mondott (szivi, baba, kincsem), ennek a vége az elrontott válasz volt, majd egy káromkodás: "Mi a f.szt mondasz babát? Soha az életben nem hívtuk egyást így!" - kiabált a több valóságshow-t (Nagy Ő, Farm VIP) megjárt Tuvic. Videón a jelenet: