Egyáltalán nem érdekli G.w.M-et, mit mondott az orvosa

G.w.M
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina férje depressziós, de nem bír otthon ülni.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, pénzért árulja G.w.M és Kulcsár Edina a magánéletét. A volt szépségkirálynő arról számolt be nemrég, hogy férje egyrészt súlyos depressziótó szenved, másrészt fül-orr-gégészeti problémái vannak, ami miatt kórházba is került. A részletekről is mesélt az új, fizetős csatornán. Elárulta, mennyire megijesztette G.w.M rosszulléte, aki erős szédüléssel is küzdött; volt, hogy össze is esett - erről itt olvashat hosszabban.

G.w.M tv2

Kulcsár Edina szerint az orvos arra kérte a férjét, pihenjen. „Pontosan tudom, a férjem min megy keresztül, mi miatt aggódik, idegeskedik, mi juttatta el idáig. De nem szeretnék részletekbe menni... Akinek vannak pici gyermekei, és felelős, szerető szülő, az tudja, hogy elváltként nem mindig úgy mennek a dolgok, ahogy az az ideális lenne..."

- mondta.

Ehhez képest G.w.M felettébb aktívnak tűnik, nyolc koncertje is lesz hamarosan.

Elkezdem a rap lemezemet, és a slágereimet is kidobálom nektek! Az állapotom nem 100%, viszont nem tudok egy helyben ülni! Szétszedünk mindent, testvérkéim! A decemberi turnét letolom veletek" - közölte az oldalán. Alább a helyszínek: