Rékasi Károly összeomlott: Úgy éreztem, hogy megfulladok, és ezek a dolgok megölnek

Farm VIP, Rékasi Károly
Vágólapra másolva!
Egy súlyos balesettel és 12 műtéttel a háta mögött döntött úgy Rékasi Károly, hogy 61 évesen kipróbálja magát a Farm VIP-ben. Már a első adásban láthatták a TV2 nézői, ahogy elsírja magát egy feladat közben, de kiderült, hogy a forgatás után is nehéz napokat, éjszakákat élt át.
Vágólapra másolva!

Hétfőn indult a Farm VIP negyedik évada, Gáspár Zsolti gazda ismét megnyitotta a Farm VIP kapuit, ahol Demcsák Zsuzsa műsorvezetésével tizenhat híresség dacol majd a vidéki élet viszontagságaival a TV2 népszerű reality-jében. Egy súlyos balesettel és 12 műtéttel a háta mögött döntött úgy Rékasi Károly, hogy 61 évesen kipróbálja magát a Farm VIP-ben. Nagyon megviselte lelkileg a forgatás, erről most a hot!-nak beszélt.

Forrás: TV2

Elmondta, hogy konfliktushelyzetben képes elfogadni a másik álláspontját, illetve azt is, hogy érzelmileg mennyire megviseli, ha nem sikerül egy feladat.

Volt olyan pillanat, amikor nem láttam át, hogy bármiben is hibáztam volna, mégsem sikerült a feladat, és összeomlottam. Nem akartam csalódást okozni azoknak az embereknek, akik szeretnek, és akik bíznak bennem. Ez nagyon pokoli érzés volt. Nem szégyellem, sírtam, mint a záporeső.

Egész életemben igyekeztem férfi módjára viselkedni és másoknak támaszt nyújtani, de amikor ennyire mély érzések találnak meg, akkor nincs felvett viselkedési forma. Akkor nincs az a sztereotípia, hogy egy férfi nem sírhat" – mesélte.

Forrás: TV2

Sokáig szorongott, éjszaka nem aludt

A sok felhalmozódott érzelem azonban még akkor is tombolt benne, amikor a forgatás véget ért.

amit a fiamtól kaptam. Majdhogynem letéptem ezeket magamról, mert úgy éreztem, hogy megfulladok, és ezek a dolgok megölnek. Volt, amikor ki kellett mennem és kinyitnom az összes ablakot, mert azt éreztem, hogy valami megfojt."

Forrás: TV2

Gerda ezt látta rajtam, ezért egyik este leült velem szemben, megfogta a kezem, és azt mondta, hogy ezt most le kell zárnunk: mindketten pakoljunk be egy bőröndbe, mert reggel felszáll velünk egy repülő, ami elvisz bennünket a tengerpartra" - részletezte.