Meghamisította a képeit Salma Hayek, kiderült, hogy néz ki valójában - fotók

From Dusk Till Dawn (1996) usa Cinema soutien gorge sous vétement undergarment underwear Vertical BRA LINGERIE
une nuit en enfer From Dusk Till Dawn Year: 1996 - usa Salma Hayek Director: Robert Rodriguez (Photo by Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP)
Vágólapra másolva!
Sokan irigykedve nézik Salma Hayek közösségi oldalait, hogy az 57 éves színésznő hogyan lehet ennyire jó formában a korához képest. Azonban az igazság az, hogy egyáltalán nem úgy néz ki valójában, mint ahogy magáról mutatja, ugyanis betegesen festi magát és retusálja fotóit azért, hogy mindenkit megtévesszen. Nemrég azonban kiszivárogtak róla olyan fotók, amelyek azt bizonyítják, hogy manipulálja az embereket, és smink és filterek nélkül jól látszik rajta a valódi életkora.
Vágólapra másolva!

Salma Hayek Pinault mexikói születésű színésznő már évek óta valódi szexszimbólumnak számít, a mai napig megőrülnek érte a férfiak. Kora ellenére sem fogja vissza magát, sem a közösségi oldalain, sem nyilvános eseményeken, szívesen hangsúlyozza ki nőies formáit mélyen dekoltált, sokat láttatni engedő ruhákban.

Salma Hayek szívesen mutogatja magát nőies, merész ruhákban Forrás: NurPhoto via AFP/Daniele Cifalŕ/NurPhoto/Daniele Cifala
Salma Hayek szívesen mutogatja magát a közösségi oldalán is Forrás: Salma Hayek /Instagram

Hayek bár Mexikóban született, de már az Amerikában nőtt fel, majd főiskolára visszament hazájába, ahol nemzetközi kapcsolatokat tanult, de ezt hamar félbehagyta, ugyanis a színészetre vágyott valójában, karrierjét színházban kezdte. Első filmszerepét 1993-ban kapta, 27 éves korában, de még nem hozta meg neki a várva várt sikert.

Salma Hayek karrierje 1995-ben indult be a Desperado című film sikere után Forrás: Origo

Azonban 1995-ben beindult karrierje, rengeteg filmet forgatott, de a valódi nagy áttörést a Desperado című film hozta meg számára, melyben Antonio Banderas oldalán játszotta a női főszerepet.

Salma Hayek és Antonio Banderas tavaly, a Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság (Puss In Boots: The Last Wish) című animációs film bemutatóján Forrás: MTI/EPA/Peter Foley

Majd ezt követte az Alkonyattól pirkadatig című kultikus horrorfilm, melyben vámpírkirálynőt alakított és egy emlékezetes kígyótáncot is előadott az egyik emlékezetes jelenetben, amit az alábbi videón lehet megtekinteni:

Salma Hayek a Volt egyszer egy Mexikóban, 2003-ban Forrás: Origo

Ezt követően számtalan filmben láthatták a nézők, 2003-ban Oscar-díjra is jelöték a legjobb női főszereplő kategóriában a Frida főszerepéért, mely Frida Kahlo mexikói festőnő életét mutatja be. Hayek a mai napig is aktív színésznőként, legutóbb a Gucci-házban, vagy a Magic Mike utolsó tánca című filmekben láthatták a nézők.

Salma Hayek a Magic Mike utolsó tánca című film egyik jelenetében, Channing Tatum oldalán. A kép alapján évtizedeket letagadhatna valódi életkorából, bár erős sminket visel Forrás: ZUMAPRESS.com/� 2022 by Entertainment Pictures/Warner Bros.

Salma Hayek megdöbbentő fotóiért lapozzon a következő oldalra, a cikk folytatódik!