Világsztárok, akiknek összeomlott az életük és borzalmasan néznek ki

előtte-utána, Loni Willison
Vágólapra másolva!
Egykor ünnepelt sztárok voltak, hatalmasat alkottak, alakítottak. Egy idő után azonban rossz irányt vett az életük: ittak, drogoztak, ez pedig az életük minden területén nyomot hagyott. Van, aki hajléktalan lett, másokat fel sem lehet ismerni, úgy megváltozott a külsejük.
Vágólapra másolva!

Loni Willison

Az amerikai nő gyönyörű topmodell volt, a Baywatch egyik főszereplőjéhez, Jeremy Jacksonhoz 2012-ben ment hozzá. Hamar, két év után elváltak, azután, hogy a férfi állítólag megtámadta Lonit az otthonukban. Az biztos, hogy a nő testét komoly sérülések borították. Ezután egy klinikán helyezkedett el, asszisztensként dolgozott, idegösszeomlása után azonban elvesztette állását. Később ingatlanosként kereste a kenyerét, de becsapták, nem kapta meg a pénzét, ekkor omlott össze és lett hajléktalan.

Forrás: Getty Images, nypost

"Két munkahelyemet elvesztettem, minden összeomlott körülöttem. Két év telt el, azóta az utcán vagyok... Nincs mobiltelefonom. Van kajám, van hol aludnom. Itt-ott kapok pénzt, és van élelmiszer a kukákban és a boltok közelében. Ennyi pont elég nekem" - nyilatkozta Willison, akit állítólag kényszerképzetek gyötörnek, szerinte a saját lakásában villamos árammal kínozzák.

Mickey Rourke

A Golden Globe-díjas amerikai színészt, ökölvívót egykor a világ legszebb férfijeként tartották számon. A bokszot hagyta ott a színészkedés kedvéért, később fordítva, a mozivászon helyett a ringet választotta. Számtalan szerepet utasított vissza, többek között ő játszott volna a Ponyvaregényben Bruce Willis helyett, de nem fogadta el Quentin Tarantino ajánlatát.

Forrás: AFP

Ami a megjelenését illeti, rengeteget változott az idők során. Meccsein annyi sérülést szenvedett, hogy eldeformálódott az arca. Plasztikai sebészhez fordult, majd végül a szépészeti beavatkozások megszállottja lett, függővé vált. Nem csak ez volt azonban az egyetlen probléma az életében, inni és drogozni kezdett.

Ezután volt idő, amikor annyira kevés pénze volt, hogy még ételt sem tudott vásárolni, lakbérét Sylvester Stallone fizette.

Színésztársa egy kisebb szerepet adott neki a Get Carter című filmben, az ebből a munkából származó bevételből pár hónapra rendbejött. A pankrátorokat bokszolóként állítólag nem tartotta nagyra, de pont egy róluk és a saját történetéről szóló filmmel sikerült végérvényesen visszakapaszkodnia. Úgy fogalmazott, a néhány hónapos forgatás alatt több sérülés érte, mint egész bokszkarrierje során, megtanulta őket tisztelni.

A cikk folytatásáért lapozzon!