Szívszorító felvétel került elő a súlyos beteg Bruce Willisről - videó

FORTRESS (2021) movie cinema filmstill film still action Horizontal FILM
FORTRESS 2021 de James Cullen Bressack Bruce Willis. COLLECTION CHRISTOPHEL © Emmett/Furla/Oasis Films (EFO Films) - Grindstone Entertainment Group - Verdi Productions action (Photo by Emmett/Furla/Oasis Films (EFO Fi / Collection ChristopheL via AFP)
Vágólapra másolva!
Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, Bruce Willisnél tavaly diagnosztizáltak frontotemporális demenciát. Ez a betegség problémákat okoz az ember viselkedésében, személyiségében és nyelvhasználatában. Általában lassan alakul ki, az évek előrehaladtával azonban egyre rosszabb lesz. Sajnos a világsztár állapota is napról napra romlik. Egyik lánya nemrég készített egy videót a színészről, a felvételen jól látszik, hogy súlyos beteg.
Vágólapra másolva!

Bruce Willis családja 2022-ben jelentette be, hogy a világsztár betegsége miatt visszavonul a színészkedéstől, mivel az állapota komolyan befolyásolja a beszéd, az írás és a nyelv megértésének képességét. A Die Hard-filmek sztárja sajnos napról napra rosszabbul van, már volt feleségét, Demi Moore-t sem ismeri fel.

A színész egyik lánya, Scout Willis a hálaadás alkalmából szervezett családi ünnepségen készített egy közös videót édesapjával, mutatjuk a megható felvételt:

@smoothradio Bruce Willis has always been very close with his daughters ( : scoutlaruewillis) #brucewillis#brucewillisfan#brucewillisfamily♬ Gentle and warm background piano(1262846) - Noru