Elképesztő változás történt Nika külsejével - kép

Nika, Veres Mónika
Vágólapra másolva!
Veres Mónika, azaz Nika régóta küzdött a súlyfeleslegével, de nemrég hozott egy kemény elhatározást, aminek eredményeképp szinte már felismerhetetlenre fogyott. Most mutatott egy képet magáról, amivel megdöbbentette a követőit is.
Vágólapra másolva!

Idén nyáron kezdett el foglalkozni súlyproblémájával Veres Mónika, aki sokáig küzdött azzal, hogy nem tudott lefogyni. Az énekesnő elárulta, hogy szakemberek segítségét is kérte ahhoz, hogy sikerrel járjon, majd kiderült, hogy inzulin- és leptinrezisztenciával küzd, ami meggátolta a fogyásban. Nika nemcsak kineziológus, hanem dietetikus segítségét is kérte, azóta elképesztő változáson ment keresztül.

Nem szedek gyógyszert, csak természetes immunerősítő készítményeket, amelyek hatására már hat kilót fogytam. Ma már újra jól érzem magam a bőrömben" - mondta korábban Majka énekesnője, aki azóta még több kilótól szabadult meg, megdöbbentő megújult külseje a legújabb fotóján.

Rengeteg munka, rengeteg átpityergett perc, és a legfőbb megtanulni hinni, hogy tudsz változni valóban! Az út leglényegesebb részén ugyan vannak mellettem csodálatos emberek, akik átlendítenek, amikor erre szükség van, mégis a legtöbbször magammal kell lennem, és jól! Ezt gyakorlom még, most itt tartok!" - írta fotója mellé Veres Mónika, akinek Majka is gratulált kommentben, a rapper szivecskés hangulatjelekkel fejezte ki elismerését és támogatását kolléganőjének.