Autókat tört össze, pizzeriába rohant a botrányosan vezető színész

Alan Ruck
Vágólapra másolva!
Alan Ruckot beperelte egy autós, akivel állítólag összeütközött. A színész meg sem állt, nekiment még egy kocsinak, végül egy pizzeria fala állította meg. 
Vágólapra másolva!

Egy Horacio Vela nevű férfi azt állítja, "türelmesen várakozott" Los Angelesben egy piros lámpánál, amikor a színész autója belerohant a kocsija hátuljába. Ruck lökete akkora volt, hogy - még mindig pirosnál - a szembejövő forgalomba tolta az autóját, ahol összeütközött egy másik járművel.

Alan Ruck IMDb

A feljelentő szerint a színész kocsija nagy sebességgel haladt tovább, egy másik járműnek is nekiment, mielőtt a Hollywood Boulevardon lévő Raffallo's Pizza üzlet oldalának ütközött. Vela azt állítja, hogy a baleset után kórházba kellett szállítani,

súlyos sérüléseket szenvedett,

az anyagi kár pedig jelentős. Vela azt is állítja, hogy az autója totálkárosra tört, továbbá ki akarja fizettetni a színésszel az eddig és a jövőbeli orvosi ellátás költségeit - emellett "szenvedést, lelki fájdalmat, érzelmi fájdalmat és egyéb károkat" szenvedett.

Mivel a Ruck biztosítója állítólag nem hajlandó együttműködni, Vela kénytelen volt pert indítani, bizonyítékokat és tanúkat szerzett. Ruck képviselői nem reagáltak lapok megkeresésére.

A színészt olyan filmekből, sorozatokból ismerhetjük, mint a Star Trek: Nemzedékek, Meglógtam a Ferrarival, a The Burial, a Kerge város, a Twister, Az ördögűző, a Féktelenül. Legutóbb a több Emmy- és Golden Globe-díjjal jutalmazott Utódlásban szerepelt.

A sztárok közt sem ritka az ittas vezetés: mint írtuk, nemrég részegen vezetett, de előbb a feleségét is megverte egy ismert rocksztár, egy magyar tévés pedig részegen vezetett, ráadásul droggal bukott le.