Stana Alexandra elárulta, mi van közte és Marics Peti között

Dancing with the Stars, 4. évad, döntő, tv2, műsor, tánc
Marics Peti és Stana Alexandra 2.tánca
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, minden jel arra utal, hogy szakíthatott Stana Alexandra és Meggyes Dávid, aki a táncosnő miatt hagyta el Horváth Grétát tavaly év elején. Sokan úgy sejtik, hogy most ő került hasonló helyzetbe, mint volt felesége, és Stana a fiatal énekes, Marics Peti miatt hagyta el párját.
Vágólapra másolva!

Stana Alexandra és Meggyes Dávid még mindig nem reagáltak a szakításról szóló hírekre, de Horváth Gréta már elmondta a véleményét a dologról, a táncosnő pedig egy árulkodó dalt tett közzé az Instagram-oldalán, mely egyértelműen a szakításról szólt.

Eközben a Mokkában is vendégeskedett táncpartnerével, Marics Petivel, akivel feltűnően közel kerültek egymáshoz, ez többeknek is szemet szúrt, ahogy az is, hogy a szakítás ellenére milyen jó a hangulata. Most követői kérdésére válaszova elárulta, hogy mi van jelenleg közte és a fiatal énekes között.

- válaszolta Stana, aki mindenkit megnyugtatott, hogy nagyon jóban vannak Marics Petivel, akivel nagyon valószínű, hogy táncolni is fognak még együtt.

Marics Peti és Stana Alexandra között több lehet, mint barátság, a táncosnő épp szakított a barátjával Fotó: Csudai Sándor - Origo

Bár a szakítással kapcsolatos kérdésekre közösségi oldalán sem válaszolt, de egy sokat sejtető üzenetben arra utalt, hogy nehéz ez az időszak, de igyekszik túllépni.

A gondolat, amit magammal viszek az, hogy a világ pont olyan, amilyennek te akarod látni! Ha a negatív dolgokra koncentrálsz, olyanná teszed a környezeted is, ha boldogan állsz minden naphoz, még az eső is szebbnek tűnik!" - írta bejegyzésében Stana Alexandra.

Marics Peti és Stana Alexandra a második helyezést érte el a Dancing with the Stars negyedik évadában Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva érhető el 24 órán keresztül.