Rengetegen támadják Berki Mazsit a legutóbbi bejelentése miatt

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Sokak szerint bicskanyitogató Berki Mazsi legutóbbi Instagram-bejegyzése, melyben sejtelmesen arra tesz utalást, hogy hamarosan egy luxusapartmanba költözne. Egyelőre nem tudni, hogy gazdag barátja, Zoltán is vele tartna-e, vagy milyen célból van szüksége a lakásra, de a követőit nagyon felidegesítette a luxusözvegy pénzzel való dicsekvése.
Vágólapra másolva!

Berki Mazsi az Instagram-oldalán elárulta, hogy ingatlankereséssel tölti az idejét, de nem olyan helyeken, ami általában mindenki számára elérhető lenne, hanem valódi luxusapartmanok között válogat. A követőit nagyon felidegesítette azzal, hogy arról kérdezte őket, nekik mi az a lélektani határérték, amit kiadnának egy lakásért, viszont nagyon mellé fogott ezzel a kérdéssel.

A legdrágább apartman 750 millió, a legolcsóbb pedig 350 millió forintba kerül... Nektek mi az a lélektani határ amennyiért még szívesen vásárolnátok meg otthonotokat?" - tette fel a kérdést Berki Mazsi, aki erre a kérdésre nem olyan válaszokat kapott, amire számított.

"Szerintem ezt a posztot töröld ki inkább, mert ez nagyon hülyén veszi ki magát a mai világban ez a kérdés, hogy 350 vagy 750 milliós lakást vegyél-e" - javasolta neki egy kommentelő, aki sejtette, hogy rengeteg támadás éri majd a luxusözvegyet ezért a kérdésért.

Drága lakást akarsz venni mert belül szegény vagy... Olcsó János!" - kezdtek elszabadulni az indulatok a bejegyzés alatt.

Nevetséges. Az ingatlan is, az ára is, a kérdés is..." - volt, aki lerendezte a választ ennyivel.

- önzölöttek a hasonló megjegyzések Berki Mazsi posztja alá, aki egyik kritikára sem reagált azóta.

Berki Mazsi szándékosan bosszantja az embereket a luxuséletével, egyfolytában dicsekszik gazdag barátja pénzével Forrás: Berki Mazsi/Instagram