Nem tud leállni a plasztikával Berki Mazsi, a legújabb változásával dicsekszik - kép

Berki Mazsi
Szinte már egyáltalán nem hasonlít egykori önmagára, egyre vékonyabb, szőkébb és valószínűleg plasztikafüggő is
Vágólapra másolva!
Berki Krisztián halála óta szinte rá sem ismerni özvegyére, Berki Mazsira, aki hamar vigaszra lelt gazdag barátja, Zoltán oldalán a gyászidőszak alatt. Berki Mazsi folyton a luxuséletével dicsekszik, amihez hozzátartozik a rengeteg szépészeti beavatkozás, melyektől szinte már felismerhetetlenre változtatta külsejét. A kritikák ellenére sem hagy fel ezzel, most a legújabb változását mutogatja a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Hol luxusutazásaival, hol drága holmikkal, hol a legújabb plasztikai műtétjével dicsekszik Berki Mazsi, aki nagyon élvezi az új életét gazdag barátja oldalán. Nemrég meg is mutatta a férfit, akit sokáig rejtegetett a nyilvánosság elől, most egy újabb képen bukkan fel mellette, hiszen Zoltán is vele tart a szépészeti beavatkozásaira, mivel valószínűleg ő finanszírozza azokat is.

Az özvegy legújabb fotóin extrém hosszú póthaját mutogatja, az egyik képen jól látható, hogy gazdag barátja is mellette ül az autóban. A következő képen már csak a dereka alá érő, hosszú póthaját látni. A luxusözvegy maga is elismerte, hogy rengeteget változott az elmúlt időkben, és azt is hozzátette, hogy nem tervez ezen a szokásán változtatni.

Hatalmas változásokon mentem és megyek keresztül a mai napig keresve a végső állomást, amihez úgy érzem már nagyon közel vagyok minden szempontból" - írta a fotók mellé Berki Mazsi, aki rengeteg negatív hozzászólást is kapott emiatt, a legtöbb követője egyetért abban, hogy egyáltalán nem áll jól neki ez a hosszú haj és látni, hogy nem eredeti.

Berki Mazsit gazdag barátja is elkíséri a szépészeti beavatkozásaira Forrás: Berki Mazsi Instagram

Berki Mazsi rengeteg negatív kritikát kapott a műhaja miatt Forrás: Berki Mazsi Instagram