Tóth Andinak elege lett: dühösen üzent

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, megdöbbentő képeket tett közzé a minap Tóth Andi, aki kilógó bugyiban, haspólóban fotózta magát, így még inkább feltűnő volt, mennyire sokat fogyott az elmúlt időszakban. Már többször is aggódva kérdezték tőle a követői, hogy minden rendben van-e, de ő eddig nem reagált érdemben a testsúlyáról szóló kérdésekre, most azonban betelt nála a pohár és egy hosszú üzenetben reagált a kritikákra.
Vágólapra másolva!

Tóth Andinak elege lett abból, hogy sovány testalkata miatt üzengetnek neki a közösségi oldalán, és mindenhol az jön vele szembe, hogy betegesen lefogyott. Azt is nehezményezte, hogy korábban azért bántották, mert túl kövér volt, így most szeretné lezárni a testsúlyával kapcsolatos témát.

- írta egy követője aggódva.

"Amy Winehouse-ra emlékeztetsz" - írta egy másik, akinek úgy reagáltak, hogy csak remélik, nem jut ugyanarra a sorsra, mint a fiatalon meghalt világsztár.

- érkeztek a hasonló megjegyzések, amire Tóth Andi egy korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben reagált, melyben elmondja, hogy nem érti, miért foglalkoznak ennyit az ő kinézetével.

"Annyit beszélünk a bullyingról, és sajnos annyira fölöslegesen. Mind tudjuk, hogy mennyire veszélyes, nem? Nap mint nap látunk elrettentő következményeket, áldozatokat és figyelmeztetéseket.

Sovány! Mihez képest? Ahhoz az Andihoz képest, aki 3 éve egészségtelen, sőt veszélyes életmódot élt? Az rendben volt, mert a nagy buli a divat. Értem. De amíg nem ez volt a divat, 8 éve meg kövér voltam. Nem kell megdicsérni, nem kell tetszenem neked, hidd el, hogy magam miatt raktam fel a képet. Egyszerűen hagyd szó nélkül! Nem kérem a csontokkal a kutyák játszanak szöveget, sem a 'férfiaknak nem ez kell, hanem' jó indulatú tanácsokat. Magamnak kívánok megfelelni!..." - írta a bejegyzésében Tóth Andi, aki összehasonlításként egy korábbi és egy mostani képet is mutatott, melyhez azt írta, hogy szerinte most sokkal egészségesebb, mint korábban.

Tóth Andi szerint most sokkal egészségesebb, mint korábban volt Forrás: Tóth Andi Instagram

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva tekinthető meg 24 órán keresztül.