Rosszul lett, infúzióra került a TV2 sztárja

Farm VIP
Vágólapra másolva!
A teljes stáb aggódott érte a Farm VIP-ban: felelőtlen volt, de az orvos segített rajta. 
Vágólapra másolva!

Mint ismert, a TV2 népszerű tanyasi realityje, a Farm VIP nyáron forog. Néha esőben, néha kánikulában, de a stáb mindig jelzi a szereplőknek, hogy vigyázzanak magukra, igyanak sok vizet, álljanak árnyékba, ha tehetik. Hadas Alfréd bár kiesett egy feladatnál, ott maradt drukkolni.

Farm VIP: Hadas Alfréd később érkezett, mint a többiek tv2

"Elkezdtem magamat vízzel locsolni, mert eljutottam egy pontra, hogy egyenesen sem tudtam menni a napszúrás miatt. Szédültem, hányingerem volt, de nem akartam leülni, mert akkor azt éreztem, hogy nem tudok felállni" - magyarázta.

Az ünneplésen már nem tudott ott lenni, ugyanis a napszúrás miatt nagyon legyengült. Annyira, hogy a csapatából Simonnak kellett az orvoshoz kísérnie.

"A játék végén Simon támogatott ki az orvoshoz, aki megvizsgált. De egy ponton elsötétült minden, csak arra emlékszem, hogy az orvosnál ébredtem. Kiderült, hogy miután megvizsgáltak, infúzióra kötöttek. Az orvosok is azt mondták, hogy nagyjából másfél-két órát voltam kiütve... de még folyt a termelési verseny, így nem szerettem volna cserbenhagyni a többieket, hiszen ilyen esetben rengeteget számít egy ember kiesése is" – zárta a történetet a Bors megkeresésére a rapper.

Páran nehezen viselik a kényszerű együttlétet

A Farm VIP-ban nem múlik el nap egy kiadósabb összeveszés nélkül: korábban Rékasi Károly idegeskedett folyton, elküldve a p.csába egyik társát, most pedig Kiss Daniellának nem tetszett Ripli Zsuzsi hozzáállása.

Kiss Daniella 2015-ben jelentkezett a Magyarország szépe versenyre, ahol a felkészítőtáborban két alversenyen is második helyezett lett - majd 2015. június 21-én bekerült a legszebb öt lány közé került a döntőn. A koronázáskor két cím elnyerése után (legszebb mosoly, illetve közönségdíj) megválasztották Miss World Hungary 2015-nek. A modell mostanában a Farm VIP-ban látható, itt egy képe, ahol láthatóan nem visel melltartót. Ő volt az újabb Farm VIP-botrány egyik szereplője, a részletekről itt olvashat.