Előkerült sok év után az R-GO első, egzotikus gidája, Charlotte Clavier - videó

Charlotte Clavier és Varga Éva, az R_GO első két gidája
Vágólapra másolva!
Hogyan került a zenekarba, Szikora Róbert mellé, mivel foglalkozik most? A videóért lapozzon!
Vágólapra másolva!

Charlotte Clavier itthon főképp az R-GO együttessel lett ismert, az első lemezen is látható, amint ábrándos tekintettel nézi a banda vezetőjét, Szikora Róbertet.

Hogy került a zenekarba? "Környei Attilának tetszettem, s meghívott a Bombázó felvételére. Amikor a Szikora meglátott, csak annyit mondott, hogy ő nem éppen így képzel el egy bombázót. Környei azonban meggyőzte, hogy nem kell a nagy mellű, szőke nő, nekik erre a bombázóra van szükségük. Az R-GO számomra munka volt. A színpad ugyanakkor más, mint a kifutó. Nyújtok valamit az embereknek, s ezt azzal hálálják meg, hogy tapsolnak. Ezt az érzést sehol máshol nem lehet megkapni. Ezért sem tudják sokan elhagyni a színpadot" - mesélte korábban.

Charlotte Clavier és Varga Éva, az R-GO első két gidája Arcanum

Charlotte Clavier csupán két évig volt az R-GO együttes gidája, de az emberek többsége a mai napig az együtteshez köti az arcát. A vietnami-francia származású volt modell a Hová tűnt? című sorozat legújabb részében, a Palikék világában elmondja miért vált ki az együttesből, felidézi milyen volt egzotikus külsővel felnőni a szocializmusban, de kiderül az is, mivel foglalkozik ma üzletasszonyként a hétköznapokban. A videóért lapozzon!