Ezt gondolja a második helyen végzett Stana Alexandra a Dancing with the Starsról

Dancing with the Stars, 4. évad, döntő, tv2, műsor, tánc
Marics Peti és Stana Alexandra 3. tánca
Vágólapra másolva!
Krausz Gáborék győzelme után csalódtak azok a nézők, akik Stana Alexandrának és Marics Petinek drukkoltak. A táncosnő szerint ebben a műsorban nincsenek vesztesek, hosszú üzenetben foglalta össze gondolatait a finálé másnapján.
Vágólapra másolva!

"Az elmúlt pár napban sokat beszélgettünk Petivel arról, miért olyan különleges számunkra ez a műsor. Arra jutottunk, hogy ebben a három hónapban, az a több száz csodálatos ember, aki a produkción dolgozik, teremt egy olyan aprócska világot, amiben mind egy közös célért küzdünk.

Ebben a világban mi mind szeretjük és tiszteljük egymást. A művészet csatornáján keresztül ez az üzenet, hozzátok nézőkhöz is eljut, így ti is a kis világunk részévé váltok. Itt mi nem haragszunk a másikra, tudunk köszönetet mondani és tudunk egy emberként sírni vagy nevetni" - kezdte a bejegyzését.

A verseny két legjobb párosa a fináléban Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ebből a világból merítünk erőt ahhoz, hogy később megküzdjünk az igazi problémákkal, hogy a tánc művészetében feldolgozzuk minden örömünket és fájdalmunkat" - írta.

Marics Peti és Stana Alexandra a fináléban Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Reméljük, hogy példát mutathatunk Nektek és átadhatjuk azt az erőt, amire Nektek is szükségetek van! Tanuljatok belőle, szeressétek egymást, értékeljétek ezt az életet, mert egy van belőle!
Köszönjük Nektek, hogy vagytok! Az élet szép! Mosolyogjatok!" - üzente.