Vágólapra másolva!
Mikes Anna az Instagramon üzent Krausz Gábornak, miután a hétvégén megnyerték a Dancing with the Stars idei évadát.
Vágólapra másolva!

Krausz Gábor már korábban üzent az Instagramon táncpartnerének, Mikes Annának, miután a közönség döntése alapján ők nyerték meg a Dancing with the Stars idei szezonját – a legforróbb pillanataikról itt talál egy egész galériát.

Kedden már Mikes Anna is posztolt a hétvégi győzelemről: az elején megköszönte mindenkinek a közreműködést, majd a többi döntősnek is üzent, a végén tért csak rá a Krausz Gáborral való kapcsolatára.

"Köszönöm Neked, hogy az első pillanattól kezdve bíztál bennem, aztán szépen lassan magadban is. Együtt indultunk a kanyargós úton, majd azon vettük észre magunkat, hogy a döntőig táncoltuk magunkat!

Bármire képes vagy, erős lettél és megnyíltál. A szorgalmaddal, alázatoddal, hiteddel és a szíveddel a táncparkett Királya lettél. Iszonyú izgalmas volt ez az utazás, köszönöm Neked, hogy én lehetek a parkett Királynője. Sose felejtem ezt az időszakot, semmiért nem adnám! Boldog vagyok!" – írta Mikes Anna a lapozható bejegyzésben.

És hogy lesz-e folytatás, lehet-e ebből szerelem? A kérdést élő adásban tették fel a párnak, a reakciójukat megnézheti itt.