Hol az a kéz? - Intim fotó buktatta le Hunyadi Donatellát és táncos partnerét

DWTS,  Dancing with the Stars, TV2, tánc, sztár, celeb, táncos show-műsor, 4. évad, 5. élő show, 2023.11.11.
Hunyadi Donatella és Bődi Dénes
Vágólapra másolva!
Hunyadi Donatella és Bődi Dénes, vagy ahogy magukat emlegetik, Doni és Dini között nagy az összhang a táncparketten és azon kívül is. Bár tagadják, hogy szerelem szövődött volna köztük, az új képük beszédes, kétségkívül erős a vonzalom. 
Vágólapra másolva!

„Az elmúlt hetekben mindennap együtt voltunk, próbáltunk. Megkedveltük egymást, jó barátok lettünk, de ennél többet nem kell beleképzelni a kapcsolatunkba. Biztos vagyok benne, hogy a műsor után is barátok maradunk... Az internetes társkeresés pedig nem vonz, diszkóban sem ismerkedem.

Van még időm megtalálni életem párját. Hiszek a sorsszerűségben, vagyis eljön majd az a fiú, akit az égiek szánnak nekem" - nyilatkozta nemrég Kiszel Tünde lánya, aki heteken át bizonyított a TV2 táncos show-jában. Pár kép róluk, ahol látszik, hogy nagy az összhang:

Hunyadi Donatella és Bődi Dénes Fotó: Polyák Attila - Origo
Hunyadi Donatella és Bődi Dénes Fotó: Polyák Attila - Origo
Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

"Itt van a párja, Dénes, aki egy fantasztikus bástya volt végig mellette. Tele a szívem hálával, hogy ilyen partnert kapott, az ő barátságuk nem ér véget azzal, hogy kiestek. Biztos vagyok benne, hogy gyakran lesz majd vendég nálunk, az otthonunkban, várjuk szeretettel" – mondta Kiszel Tünde egy interjúban.

Hunyadi Donatella Hajdú Péter vendége volt a minap a Frizbiben. A beszélgetés során a műsorvezető egyebek mellett arról is kérdezte Kiszel Tünde lányát, milyen típusú férfiak jönnek be neki. Hunyadi azt mondta, neki mindegy, az illető hogyan néz ki. "Lehet, sokan nem fogják elhinni, de nekem mindig sokkal fontosabb volt a belső, mint a külső. Fontos-e, hogy izmos legyen? Egyáltalán nem, sőt! Nem akarok általánosítani, de nekem az izomagyúak nem nagyon jöttek be sosem" - mondta.

Most viszont Hunyadi Donatella olyan képet tett ki, ahol világosan látszik, hogy több van táncpartnere és közte puszta rokonszenvnél - mintha a férfi keze is lejjebb lenne a szokásosnál. Mutatjuk a képet, lapozzon!