Nem akárkivel utazik Dominikára L.L. Junior

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Újabb karibi álomutazással felejti el az elmúlt évet L.L. Junior, aki év elején még úgy tervezte, hogy hosszabb ideig Dominikán fog élni, mivel ott akart dolgozni. A tervei azonban másképp alakultak, mégis hazajött, de most úgy döntött, hogy újra megpróbálja. Most azonban más célokat tűzött ki maga elé, és azt is elárulta, hogy négyfős társasággal múltja majd az idejét, meglepő, hogy ki tart majd vele az újabb nyaralására.
Vágólapra másolva!

L.L. Junior nehéz évet tudhat maga mögött, hiszen ki sem látszott a botrányokból. Először a Fekte Vonat-koncertbotránya miatt magyarázkodott, majd válása és viharos kapcsolata miatt is. A hatóságokkal is meggyűlt a baja, amikor saját magát videózta le gyorshajtás közben, ami miatt pénzbírságot szabtak ki rá, és jó sok büntetőpontot is kapott a manőverért.

L.L. Junior és Dárdai Blanka visszatérnek Dominikára Forrás: L.L. Junior/Instagram

Azóta túl van a váláson, végül Dárdai Blankával is kibékült és saját vállalkozásba kezdett itthon, ami teljesen független a zenéléstől. L.L. Junior úgy érzi, hogy rá fér a pihenés, és ezért egyik jó barátját, Curtist is rábeszélte, hogy tartson vele Dominikára, és lazítsanak együtt.

- mondta sejtelmesen L.L. Junior, de barátja leleplezte a jövőbeli terveiket.

Megyünk Dominikára, Juniorék után. Alig várjuk, hogy kint találkozzunk és együtt töltsük az időt. Gyönyörű lesz!" - árulta el Curtis, aki Barnai Judittal csatlakozik majd L.L. Juniorhoz és Dárdai Blankához.

L.L. Junior azt is elárulta, hogy az utazásra jövő év elején kerül sor, ugyanis ők már január másodikán elutaznak, Curtisék csak pár nappal később csatlakoznak hozzájuk - írja a Bors.

Curtis és Barnai Judit együtt utazik L.L. Juniorékkal Forrás: Facebook