Megvan, hogy Hegyes Berci kinek adná a Dancing with the Stars kupáját

dancing, with, the, stars, 2023, TV2, Eszenyi, Enikő, Hegyes, Berci,
Vágólapra másolva!
Szombat este utolsó adásához érkezik a Dancing with the Stars negyedik évada, már csak Marics Peti és Stana Alexandra, T. Danny és Lissák Laura, illetve Krausz Gábor és Mikes Anna vannak versenyben. Hegyes Berci korábban kétszer is megnyerte a Dancing with the Stars versenyét, Gelencsér Timi és Csobot Adél oldalán. Az idei évadból hamar búcsúzott: úgy érzi, rendkívül erős a férfi mezőny.
Vágólapra másolva!

A korábbi évadokat mind nők nyerték: Gelencsér Timi, Tóth Andi és Csobot Adél, ezúttal azonban biztosan férfi győztese lesz a show-nak.

Most már elárulhatom: az évad legelején sejtettem, hogy ilyesmi lesz a végkimenetel! Idén különösen erős volt a férfi mezőny. Persze, az összes korábbi szereplő előtt emelem a kalapom, de tény, hogy a férfi sztárokat kicsit nehezebb megmozgatni,

sokszor az a végső megoldás, hogy a profi táncoslánynak még a csilláron is kell lógnia, hogy látványos legyen a produkció" – mondta.

Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

"Mind a három versenyben maradó férfi: Marics Peti, T. Danny és Krausz Gábor nagyon ügyes, kiegyenlített a mezőny. Egyiküknek egy hajszállal jobban is drukkolok, de a sportszerűség miatt nem szeretném elárulni, hogy ki az!" - tette hozzá sejtelmesen.

Elismerte, a férfi döntőnek azért is örül, mert azt reméli, ezáltal népszerűbbé válik a táncsport a férfiak, fiúk körében is. "Mikor húsz évvel ezelőtt táncolni kezdtem, már akkor is azt láttam, hogy sokkal több a lány, mint a fiú. Ez a tendencia azóta még talán romlott is. Marics Petinek és T. Dannynek hatalmas rajongótábora, főként fiatalok követik őket: remélem, általuk többen kedvet kapnak a tánchoz. Tudom, hogy sokan lányos mozgásformának gondolják, de a műsornak hála láthatják, mennyire menő és vagány is ez!" - mesélte a Borsnak.