Annyit ivott az RTL Klub alkoholista, gyerekverő színésze, hogy mentő vitte kórházba

Molnár Gusztáv
Felismerhetetlenre fogyott a rehabilitáció közben Molnár Gusztáv
Vágólapra másolva!
Molnár Gusztáv tavaly saját maga vallotta be, hogy majdnem belehalt az ivásba, ezért is vonult be az elvonóra, ahol kilenc hónapot töltött, ez idő alatt rengeteget fogyott, teljesen megváltozva jött ki az intézményből. Legalábbis ő ezt állította, hogy sikerült leszámolni a függőségével, most mégis meglepő hírek érkeztek a bukott színészről, aki újra majdnem a halálba itta magát karácsony második napján. 
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, Molnár Gusztáv 265 napot töltött a szigorú komlói elvonón, ahová barátai fizették be azért, mert féltették az életét. A bukott színésznek az alkoholfüggősége miatt már teljesen tönkrement a magánélete, felesége elhagyta, előző házasságából született gyerekét nem láthatja. Eddig arról győzködte az embereket, hogy leszokott, és újra építi az életét, most azonban úgy tűnik, hogy ismét hazudott, és újra inni kezdett.

Molnár Gusztáv kilenc hónapot töltött elvonón, azt állította, hogy jól van Forrás: Molnár Gusztáv Instagram

Bár a jelek szerint nem egyedül töltötte a karácsonyt Molnár Gusztáv, mégsem tartotta vissza attól, hogy rengeteget igyon, ugyanis a színészhez hétfő este érkezett a mentő, ami egy szemtanú szerint a toxikológiára szállította.

"Hogy őszinte legyek, arról sem volt fogalmam, hogy a színész úr itt lakik a Rákóczi úton, vagyis hogy konkrétan a szomszédom, de az is lehet, hogy csak ide udvarol a második emeletre. A lényeg, hogy éppen a kutyát sétáltattam, vagyis gyalogoltam le a két rúd bejglit, amikor mentő érkezett a kapuhoz. Nagyon megrémültem, mert attól féltem, hogy esetleg nálunk történt valami, de hamar kiderült, hogy nem a mi emeletünkre siettek a mentősök.

- mondta a környéken élő szemtanú, aki hallotta a mentősök beszélgetését, hogy hová szállítják az alkoholista színészt.

Persze tudom, hogy nemrég jött csak ki a rehabról és láttam is vele nemrég egy interjút, talán a Hajdú Péter csinálta. Ott úgy tűnt, hogy minden rendben van vele, szóval csak remélni tudom, hogy nem arról van szó, hogy visszaesett..." - mondta a Borsnak a szemtanú, aki rögtön arra gondolt, hogy újra visszaesett, mert nagyon rosszul nézett ki.

A lap felkereste a színészt, hogy a történtekről érdeklődjön, de ő mindent tagadott, azt állította, hogy jól van, részleteket pedig nem árult el az esetről, de a hangján hallatszódott, hogy nincs túl jó állapotban.

A színész újra hazudozik arról, hogy visszaesett Forrás: Molnár Gusztáv Instagram