Őrjöng a Zámbó család az RTL Klub hazug sorozata miatt

Zámbó Jimmy
Budapest, 1999. január 1. Zámbó Jimmy énekel a Budapest Sportcsarnokban rendezett koncertjén. MTI Fotó: Földi Imre
Vágólapra másolva!
Újra látható az RTL Klub Zámbó Jimmyről szóló sorozata, aminek kapcsán a család több tagja is kiborult a közösségi médiában.
Vágólapra másolva!

Sok indulatot kavart a Zámbó családban a Zámbó Jimmyről szóló RTL-sorozat, hazugságnak, lejáratásnak tartják a szériában ábrázoltakat.

Most láttam az utolsó előtti részt!!! És teljesen kikészít. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de Edit, ezt hogy képzelted??? Vagy te sem tudtál erről???" – írta például Jimmy legidősebb fia, Zámbó Krisztián a Facebookon. (Bár ő utólag eltávolította a bejegyzést, Jimmy testvérének, Zámbó Tihamérnak az oldalán továbbra is olvasható.)

Zámbó Jimmy Forrás: MTI/Földi Imre
Zámbó Krisztián Forrás: Frizbi TV

A posztban megszólított Edit (Jimmy özvegye) egy másik családtag bejegyzése alatt válaszolt. "Soha nem szólaltam fel a családdal kapcsolatos témában, de kérek tisztelettel és szeretettel mindenkit, aki nézi a Király című sorozatot, hogy ne higgye el senki, hogy ilyen volt!

Sajnálom, hogy ez képernyőn van, hogy semmi pozitív tulajdonsága nem jelenik meg a filmben, és azt is, hogy ez így megtörténhet" – írta Jimmy unokahúga, Edina, ehhez fűzött egy kommentet Edit asszony.

"Sajnos ez valóban egy lejárató film lett, én nem ezt a forgatókönyvet írtam alá. Már több ügyvédnek is megmutattam, le akartam állítani, de sajnos azzal, hogy kiírták az elejére, hogy igazságok és hazugságok, nem tudnak vele mit kezdeni. Én is fel vagyok háborodva.

Sajnálom, de tőlem soha semmilyen média nem fog engedélyt kapni semmire, amíg élek" – írta Jimmy özvegye.