Pap Dorci elárulta, hogy áll most a férfiakkal

Pap Dorci
Vágólapra másolva!
A TV2 fiatal sztárja az Exatlonban ismerkedett össze egykori barátjával, Esztergályos Patrikkal, aki szakításukat követően elég hamar új kapcsolatot kezdett, és el is jegyezte az új barátnőjét. Eközben Pap Dorci úgy döntött, hogy inkább a karrierjére koncentrál, mint a szerelmi életére és azt is elárulta, hogy miért döntött így. Azóta most szólalt meg először arról, hogy van-e férfi az életében.
Vágólapra másolva!

Pap Dorci jelenleg nagyon elfoglalt, hiszen rengeteg felkérést kap, és élvezi az életet. Az egykori exatlonista elárulta, hogy már egy éve egyedülálló, de egyáltalán nem bánja, hiszen nagyon élvezi a szabadságot.

Most viszont végre lazább időszakom van, úgyhogy elég sokat bulizom. Rendesen megtoltam a nyaramat" - mondta a 22 éves Pap Dorci, aki még fiatal, így nem sürgeti a dolgokat párkapcsolati téren, ugyanis szigorú elvárásai vannak a korábbi rossz tapasztalatai miatt.

Nem találkoztam olyan férfival, aki megfogott volna. Nyitott vagyok, de nem akarok mindenáron kapcsolatot. Csak akkor kezdek bele, ha én is úgy érzem, megvan az a plusz" - árulta el a Blikknek Pap Dorci, aki most így is jól érzi magát a bőrében.