Teljesen átlátszó felsőben és extrém rövid sortban mutogatja magát Pap Dorci - kép

Pap Dorci
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, szombaton ért véget a Dancing with the Stars negyedik évada, ahová nemcsak az idei év kiesői, hanem az előző évad sztárjai közül is visszatértek páran a döntőre. Pap Dorci is a stúdióban izgulta végig a drámai estét, amihez egy igazán extrém, sokat láttatni engedő szettet választott.
Vágólapra másolva!

Sokan követték feszült figyelemmel a Dancing with the Stars szombat esti döntőjét, hiszen sokáig szinte sejteni sem lehetett, hogy a három döntős közül ki kerül ki győztesen. Végül Krausz Gábor és Mikes Anna vihették haza a trófeát, akik maguk is nagyon meglepetten álltak az eredményhirdetés végén, elmondásuk szerint nem gondolták, hogy megnyerhetik a versenyt.

Az este folyamán visszatértek az idei évad versenyzői, hiszen extra produkcióval készültek, de az előző évadok győztesei, valamint sztárjai közül is többen részt vettek az eseményen, köztük Pap Dorci is, aki a harmadik évad egyik döntőse volt Baranya Dávid oldalán. A TV2 fiatal sztárja egy nagyon merész szettet választott az estére, ugyanis egy teljesen átlátszó felsőt, az alatt egy falatnyi melltartót, és egy extrém rövid latexsortot viselt.

Szexi szettben tért vissza a Dancing with the Star döntőjére Pap Dorci Forrás: Pap Dorci Instagram