Szexi képpel üzen Horváth Gréta - fotó

Horváth Gréta
Vágólapra másolva!
Egyre bevállalósabb képek készülnek a fiatal anyukáról, ebben azonban sokan hátsó szándékot sejtenek - írta a Ripost.
Vágólapra másolva!

Horváth Gréta fantasztikus formában van, a napokban pedig kifejezetten merész képeket posztol magáról Instagram-oldalán. A merész képek mellé azonban némi társadalomkritikát is próbál csempészni az influenszer.

Sajnos olyan világban élünk, ahol mindenki okosabb a másiknál. A közismert emberektől mindenki őszinteséget vár el. Ha vállalod a nehézségeid és beszélsz róla, akkor gyenge vagy. Ha sírsz, akkor mártír. Ha nevetsz és jó kedved van, akkor pedig harsány - fogalmazta meg érzéseit Gréta.

Meggyes Dávidnak üzen?

Horváth Gréta és Meggyes Dávid kapcsolatának Stana Alexandra miatt lett vége, akik szintén nincsenek már együtt, így a pikáns képek miatt többen is pletykálni kezdtek arról, hogy

a csinos nő biztosan Meggyes Dávid és Stana Alexandra állítólagos szakítására reagál ezzel.

Az Instagram-posztja alapján azonban nem valószínű, hogy erről van szó.

Spekulációk?! Az nagyon megy. Ha nem foglalkozol bizonyos dolgokkal, és ennek hangot is adsz, akkor biztosan azzal foglalkozol. Tudom, fura megemészteni, de kevesebb dolog hagy igazán hidegen, mint az, amivel nincs teendőm. Veszett egy világ ez! - háborodott fel a platformon. Gréta többször nyilatkozott már arról, hogy nem érdekli mi történik volt férje, és Alexandra között, valamint arról, hogy nem is az ő dolga ebbe beleszólni.

Egy vászonkép miatt is támadják

Legutóbbi posztjában elárulta, hogy

ajándékba szán egy erotikusabb vászonképet.

Hozzá kell tenni, Grétának gyönyörű alakja lett, és a kisugárzása is sokat változott, a Reddit felhasználók ennek ellenére mégsem kímélték a kommentekben: „Borzasztó kínos!" „Ajándékba sem szeretnék ilyet kapni." „Nagyon gagyi ez a fehérnemű."

Azt nem lehet tudni, Gréta kinek szánja a bevállalós ajándékot, de remélhetőleg nála nagyobb sikert arat vele, mint a Redditen. Emellett talán a negatív megjegyzéseket is figyelmen kívül tudja majd hagyni, hogy ne veszítse el azt a motivációt, ami változásra ösztönzi.