Ezért alázták meg durván Palvin Barbara férjét, Dylan Sprouse-t

Palvin Barbi
Vágólapra másolva!
A nyáron házasodott össze a szupermodell Palvin Barbara és párja, Dylan Sprouse, akik a legnagyobb titokban, Magyarországon mondták ki a boldogító igent a menyasszony szüleinek egyik birtokán. Várható volt, hogy hamarosan egybe kelnek, ugyanis már évek óta boldog kapcsolatban élnek, bár a színésznek nem mindig volt ilyen boldog élete, mint a modell mellett, sőt, sokáig önbizalomhiánnyal küzdött a testalkata miatt. Nemrég kiderült, hogy sok bántást kapott gyerekkorától kezdve, amit nagyon nehezen dolgozott fel.
Vágólapra másolva!

Gyerekszínészként kezdte karrierjét Palvin Barbara férje, Dylan Sprouse, aki ikertestvérével sokszor dolgozott együtt. Főleg tinédzserkorukban kezdett látszódni a kettejük közötti különbség, ugyanis Cole Sprouse vékonyabb testalkatú volt, mint Dylan, ami miatt több kritikát is kapott egész fiatal korában.

Palvin Barbara és Dylan Sprouse idén nyáron, Magyarországon házasodtak össze titokban Forrás: Instagram/Palvin Barbara

Most egy kolléganője, Kim Rhodes mesélt egy megrázó történetet, amikor a szinte még gyerekkorú Dylan Sprouse-t mennyire megalázták a producerek a Disney csatorna Zack és Cody élete című sorozatában, és ő volt az egyetlen, aki kiállt a fiatal színész mellett.

Az 54 éves Rhodes elmondása szerint a legdurvább emléke, hogy egy forgatási napon az egyik producer ordibálni kezdett a fiatal színésszel a testsúlya miatt, és ráparancsolt, hogy nem ehet semmilyen gyorséttermi ételt, és fogyjon le, hogy hasonlítson jobban ikertestvérére, Cole Sprouse-ra. Ezt a színésznő nem tudta megállni szó nélkül.

Dylan és ikertestvére, Cole Sprouse

Nincs jogod gyerekeknek szóló történeteket írni, ha ilyen a hozzáállásod. Soha többé ne beszélj így! Soha!" - emlékezett vissza egy interjúban a színésznő, aki látta, hogy Dylan Sprouse emiatt egyre zárkózottabbá vált, és szégyellte magát a testvére mellett.

Kim Rhodes azt is elmondta, hogy egyszer a színész is viszonozta később a támogatást, ugyanis, amikor arra utasították, hogy a színésznő elhízásával viccelődjön, ő ezt visszautasította, hiszen Rhodes akkor éppen gyereket várt - írja a Page Six.