Elképesztő fogyása ellenére sem elégedett a Farm VIP sztárja

Paprika Dorina
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, komoly betegsége miatt már 42 kilót fogyott a TV2 fiatal sztárja, Paprika Dorina, akire szinte már rá sem lehet ismerni. Korábban is feltűnt már a tévében, először a Séfek séfében, majd a Hal a tortán című gasztrorealityben is, ahol még túlsúlyos lányként ismerhették meg a tévénézők. Időközben kiderült, hogy egy komoly betegség áll az elhízása hátterében, és a diagnózis óta sikerült az elképesztő túlsúlytól megszabadulnia. A Farm VIP szereplője most elárulta, hogy bár rengeteg bókot kap döbbenetes fogyása miatt, mégsem elégedett az elért eredménnyel.
Vágólapra másolva!

Egy rutinvizsgálat alkalmával derült ki, hogy a 18 éves Paprika Dorina komoly betegséggel küzd, aminek egy mellékhatása az elhízás is. A kezelőorvosa gyanakodni kezdett arra, hogy PCOS és inzulinrezisztencia állhat a probléma hátterében, amit kivizsgált egy szakorvos is, aki megerősítette a diagnózist.

Voltak tüneteim is, például csúnya volt a bőröm, illetve minden étkezés után iszonyatos édességvágy tört rám" - mondta a Farm VIP sztárja, aki orvosa javaslatára jelentős életmódváltásba kezdett, ami annyira sikeres lett, hogy március óta 42 kg-ot fogyott, de még többet szeretne.

Lehet, hogy van egy kis testképzavarom, de remélem, mire elérem a végső célomat, ez is változik. Azt biztosan tudom, hogy karácsonykor is tartom a diétámat, nem csábulok el a bejglitől sem" - zárta a Blikknek Paprika Dorina, aki nagyon kitartó, és nagyon komolyan veszi a gyógyulást.