Úgy megsérült Andrei Mangra, hogy nem tud táncolni

Andrei Mangra
Vágólapra másolva!
A múlt hétvégén ért véget a Dancing with the Stars negyedik évada, melyből sokan hiányolták Andrei Mangrát, aki az előző három évadban nagyon sikeres volt, Tóth Andival két évvel ezelőtt meg is nyerte a műsort. Most kiderült, hogy miért komoly dolog áll a háttérben, amiért egyetlen produkcióra sem tért vissza idén.
Vágólapra másolva!

A Dancing with the Stars döntőjében Gelencsér Tímea, Tóth Andi, Csobot Adél és a Dancing with the Stars kétszeres győztese, Hegyes Bertalan egy extra produkcióval léptek fel, mint a műsor eddigi győztesei.

Azonban Andrei Mangra hiányzott a közös táncból, pedig Tóth Andival ők nyerték a táncos show második évadát. A közönség végig hiányolta őt a negyedik évadból, most újra feltették többen is a kérdést, miért nem tért vissza erre a táncra sem.

- válaszolt Gelencsér Tímea egy követője kérdésére, hogy miért nem vett részt a győztesek táncában Andrei Mangra, aki már régóta küzd a felépülésért. A táncos még november elején sérült meg, így le kellett mondania a november 5-i Tina Turner-emlékkoncertet is, melyen Tóth Andival lépett volna fel, már akkor is Hegyes Bertalan helyettesítette őt.

Andrei Mangra és Tóth Andi a Dancing with the Starsban Forrás: Andrei Mangra/Instagram