Szétköltöztek: válságban van Stana Alexandra és Meggyes Dávid kapcsolata

Stana Alexandra és Meggyes Dávid
Vágólapra másolva!
Nemrég még közös gyereket terveztek, most kiderült, hogy válságban a kapcsolatuk. A Párharcban még együtt szerepelt Stana Alexandra és Meggyes Dávid, most meglepő részletek derültek ki arról, hogy mi van valójában kettejük között.
Vágólapra másolva!

Két év után került válságba Stana Alexandra és Meggyes Dávid kapcsolata, akik már a legnehezebb döntést is meghozták, ugyanis már egy ideje külön költöztek egymástól.

Végül a szereplés mellett döntöttek, de ez sem oldotta meg a problémáikat" - mondta egy neve elhallgatását kérő ismerős a táncosnőről és párjáról, akik a Párharctól remélték, hogy megoldja a problémáikat. A bennfentes azt is hozzátette, hogy még nem hoztak végleges döntést, igykeznek helyrehozni a kapcsolatukat, de egy ideje külön élnek egymástól.

Stana Alexandra eddig is jól leplezte a gondokat, ugyanis az idei Dancing with the Stars második helyezettje lett Marics Petivel, akivel kimagasló teljesítményt nyújtottak a műsorban. Szemtanúk szerint a stúdióban drukkolt Meggyes Dávid is a döntő estéjén, de végül a táncosnő nélkül távozott a stúdióból, aki inkább a stábbal ünnepelt - írja a Blikk.

A sztárpárnak a Párharc előtt is problémái voltak tv2

Az előzmények

Tavaly januárban derült ki, hogy Meggyes elhagyja a feleségét, Horváth Grétát egy másik nő miatt. Az elválás csúnya volt, a nőben komoly tüskék maradtak. Később kiderült, hogy Stana Alexandra a csábító, aki egyébként szintén házas volt, és később bevallotta, nem érti, miért lett az ügy miatt negatív szereplő. Horváth Gréta lefogyott és plasztikáztatott a szakítás után, szívesen meg is mutatja az eredményét a változásnak a közösségi oldalán.