Friss hírek az utcán megtámadott, súlyosan megsérült híres rockzenészről

Vágólapra másolva!
A Def Leppard dobosát, Rick Allenre egy szálloda előtt rontottak rá, de a rendőrség már elkapta a támadót. A zenész most arról informálta a zenekar kedvelőit, hogy jobban van. 
Vágólapra másolva!

A félkarú dobos a floridai Fort Lauderdale-ben található Four Seasonsben szállt meg, amikor kiment az utcára elszívni egy cigarettát - ekkor egy tinédzser megrohanta és a földre lökte. Az 59 éves Allen a múlt heti sokkoló támadást követően most egy új nyilatkozatban köszönte meg a rajongók támogatását.

A rendőrségi jelentés szerint a félkarú dobos beverte a fejét, amikor a 19 éves férfi a földre lökte. Amikor egy női járókelő megpróbált segíteni, a férfi őt is megtámadta, többször megütötte és a hajánál fogva rángatta, mielőtt elfutott. Az agresszort, aki a tombolás közben autókat is megrongált, később letartóztatták: kétrendbeli testi sértéssel, négyrendbeli rongálással és fogyatékkal élő felnőtt bántalmazásával vádolják.

A most 59 éves Allen 1984-ben, mindössze 21 éves korában tragikus módon elvesztette bal karját Angliában, egy súlyos baleset következtében. A Def Leppard zenekar többi tagja így is visszavette a bandába a dobost.