Rúzsa Magdi a hármas ikreiről mesélt

Rúzsa Magdi
Vágólapra másolva!
Rúzsa Magdi a hétvégi koncertjén több tízezer emberrel együtt énekelte Keve, Lujza és Zalán altatóját.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő a babák érkezése óta kevesebb koncertet ad és csak órákra marad távol tőlük, anyai kötelezettségeit ugyanis mindennél fontosabbnak tartja. Kiderült, hogy Magdi az Aréna-koncertjén is gyakran gondolt a lurkókra.

"Mindenben szeretek maximumot teljesíteni, de ez most kicsit nehezített helyzet a gyerekekkel. Viszont olyan cuki csapatjátékosok, segítenek és most is ezt tették, hogy itt lehessek ezen a hétvégén.

– mesélte a Tények Plusz stábjának az énekesnő, aki igyekszik úgy szervezni az életét, hogy a lehető legtöbbet lehessen a gyerekekkel.

Forrás: Rúzsa Magdi /Instagram

A hétvégén azonban nem tudott otthon altatódalt énekelni nekik, helyette az Aréna tízezres vendégserege énekelte el vele a kicsik altatóját.

"Segítsetek, mert majd egyszer a gyerekek is látják azt, hogy mennyien ringattuk őket álomba ma este! " hangzott a kérés a színpadról, melyben tízezres közönségét kérte arra, hogy együtt énekeljék el a kicsik kedvenc altatódalát. S ekkor a hatalmas teremben, ahol a sötétben csupán az aprócska fények hömpölyögtek a ritmusra, felcsendült az eredetileg Horváth Charlie Könnyű álmot hozzon a szél című sikerének Magdi-féle feldolgozása. Mindenki együtt énekelte az ismert refrént a meghatódott édesanyával.

– mondta.

Rúzsa Magdiéknál folyton történik valami, mozgalmas a napok a kicsikkel.

– mesélte Rúzsa Magdi, aki minden este hálát ad azért, hogy ilyen szép, és tartalmas életet élhet, melyben a karrier és az anyaság egyensúlyra talált.