Élő adásban balhézik majd Tóth Andi és Marics Peti?

Sztárban Sztár, TV2, szórakoztató műsor, TV, tévé, 2023.02.19. , Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Már a Sztárban Sztár legutóbbi élőshow-ja alatt is érezni lehetett, hogy konfliktus van Tóth Andi és Marics Peti között, azóta pedig kiderült, hogy a zsűritagok szakítottak. A napokban a kapcsolatuk végéről cikkeztek a lapok, Tóth Andi gúnyos megjegyzést is tett az exének, így kérdés, hogy ma este hogy fognak viselkedni egymással a TV2 élő műsorában.
Vágólapra másolva!

Ma este kiderül, hogy birkózik majd meg sértettségével Tóth Andi és Marics Peti, hiszen az már az előző adásban is jól látszott, hogy a fiatalok között valami nagyon nincs rendben.

Azóta Tóth Andi egy dühös hangvételű videóban bejelentette, már nem alkotnak egy párt a ValMar énekesével. Az énekesnő a felvételen elárulta, hogy a szakítást követően csak annyit kért Marics Petitől, hogy az utolsó három adást kulturáltan és békességben csinálják végig, majd hozzátette, ez volt szerelmének nem sikerült, sőt, szerinte meg is nehezítette számára az élő show-t.

Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Hogy Andi itt mire is gondolhatott, azt jól összegzi a Tények videója, amelyben kiemelik azt a pillanatot, amikor Marics Peti félreérthető megjegyzést tett Gubik Petra előadására.

– döfött oda a fiatal zenész volt kedvesének. De a csörte ezzel még nem ért véget, hiszen Marics a színésznő második produkciója után is bevitt egy mélyütést Andinak.

dicsérte sajátos módon Petrát az énekes. Persze Tóth Andi sem maradt adósa volt párjának. Ő Trap kapitányt igyekezett az egekig magasztalni egy-egy produkciója után.

Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Sajnálom, hogy ha ezt valaki nem látja, mert szerintem az idei évad legjobb felfedezettje vagy!" – méltatta Tibi teljesítményét az énekesnő, miután Marics Peti kissé lehúzta a produkciót. Azóta Trap kapitány is reagált arra, hogy milyen a viszonya Tóth Andival.