Megszűnik az HBO Max

Hbo,Max,App,
Vágólapra másolva!
Sok változáson ment keresztül az elmúlt években az HBO streamingszolgáltatása, először HBO GO-ról, HBO Max-ra váltottak és nemcsak a név, hanem a profil is sokat változott. Pénzügyi szempontok miatt eltűnt több sikeres film és sorozat is a kínálatból, amivel sok előfizetőt felháborítottak, de később elárulták, hogy egy nagyobb változásnak az előkészületei zajlanak náluk. Most újabb hírek érkeztek a platformról és már biztos, hogy Magyarországon is megszűnik az HBO Max.
Vágólapra másolva!

Még tavaly nyáron jelentette be David Zaslav, a Warner Bros Discovery vezérigazgatója, hogy nagyobb összeolvadást terveznek az HBO Max és Discovery+ streaming oldalakkal. Ennek előkészítése már azóta zajlik, most bejelentették, hogy valóban megszűnik az HBO Max.

Maga az oldal üzemel tovább, de a Warner Bros Discovery (WBD) streamingoldala elhagyja az HBO márkanevet és csak Max néven üzemelteti tovább a platformot. Az Egyesült Államokban május 23-án induló Maxon egyesül az HBO Max és a Discovery+ nevű oldalak tartalma, Magyarországon ez csak 2024-ben fog megvalósulni.

A szolgáltató máris új tartalmakat helyezett kilátásba, valószínűleg azért, hogy kedvet csináljon az előfizetéshez a régi és az új felhasználóknak egyaránt. Fontos változás lesz, hogy három előfizetési csomagot hoznak létre, mely különböző áron lesz elérhető a felhasználók számára - írja a businessinsider.com.

Az HBO egyik legnagyobb sikere a Trónok harca című sorozat volt Forrás: HBO