Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Szakított Gáspár Evelin és barátja

Varga Attila és Gáspár Evelin a Párharc promóképén
Vágólapra másolva!
Már korábban is felmerült, hogy véget ért Gáspár Evelin párkapcsolata. Sokaknak feltűnt, hogy nem osztanak meg közös fotókat és Gáspár Evelin sem áradozik tovább szerelméről, Varga Attiláról, de a szakítás tényét ekkor nem erősítették meg. A páros még a TV2 Párharc műsorának első évadában is együtt szerepelt és úgy tűnt, hogy nagy az összhang. Most mégis hirtelen véget érhetett a kapcsolat, legalábbis több erre utaló jel van.
Vágólapra másolva!

Gáspár Evelin tavaly februárban vállalta fel kapcsolatát nyilvánosan, ekkor úgy tűnt, hogy nagy a szerelem és biztos lábakon állnak. Varga Attilát a Gáspár család is gyorsan befogadta, az sem zavarta őket, hogy idősebbik lányuk vidékre költözött barátja miatt és csak nagyon ritkán látják őt.

Gáspár Evelin a korábbi pletykákra nem reagált érdemben és most sem szeretett volna nyilatkozni szerelmi életéről, de szinte biztosra vehető, hogy már nem alkot egy párt Varga Attilával. Sokaknak feltűnt, hogy az összes közös képük eltűnt a 29 éves lány közösségi oldaláról, de az is gyanús volt, hogy nemrég párja nélkül ment nyaralni a családjával.

Gáspár Győző és Bea idősebbik lánya most leginkább karrierjére koncentrál, a TV2-nél tanul és műsorvezető szeretne lenni. Valószínűleg ez az elfoglaltsága és a távolság állhatott a szerelmesek közé - írja a Blikk.

Gáspár Evelin és Varga Attila a Párharc első évadában együtt küzdöttek Forrás: TV2
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez