Adele megfenyegette a rajongóit: Kib.szottul megöllek!

Adele, énekes
LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 08: (EDITORIAL USE ONLY) Adele attends The BRIT Awards 2022 at The O2 Arena on February 08, 2022 in London, England. (Photo by Samir Hussein/WireImage )
Vágólapra másolva!
Ideges lett az énekesnő egy új, primitív szokás miatt. Trágár szavakkal jelezte, hogy nem hagyja annyiban, ha bárki feldobál tárgyakat a színpadra, ha ő épp énekel. 
Vágólapra másolva!

Mint írtuk pár napja, Bebe Rexhát eltalálta egy színpadra dobott mobiltelefon, az énekesnőnek az arca sérült - videón látható, hogy kínjában térdre rogy. A 33 éves énekesnőt le kellett kísérni a színpadról, és három öltéssel kellett összevarrni a sebét. Erről videót itt tud megnézni.

Néhány nappal később Ava Maxot egy koncertlátogató pofon vágta, akinek sikerült feljutnia a színpadra, mielőtt a biztonságiak meg tudták volna állítani - a sztárnak a szeme sérült meg. Pink koncertjein is feldobáltak mindenféle dolgot a színpadra, erre reagált most Adele.

Adele ideges az új trend miatt Forrás: WireImage/Samir Hussein

Punkkoncerten megszokott az ilyesmi, de Adele nem bírja, ha egy rajongó feldob valamit a színpadra. "Észrevettétek, hogy az emberek mostanában elfelejtik a kib.szott show etikettet és mindenféle sz.rt dobálnak a színpadra? Ez egy kib.szott figyelmeztetés:

- mondta az Instagramon.