Durva üzenettel tudatta L.L. Junior, hogy ismét szakított fiatal barátnőjével

Dárdai Blanka és L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Valódi se veled, se nélküled kapcsolat van L.L. Junior és Dárdai Blanka között, akik folyton szakítanak, majd kibékülnek. Lehetséges, hogy a 18 év korkülönbségből adódó nézeteltérések következménye ez, de a rapper mostanában elég agresszívan viselkedik és sokakat sérteget a közösségi médián keresztül. Tegnap feleségét szidta, aztán váratlanul barátnőjéről is közzétett egy bejegyzést, melyben a pénzügyeikről is említést tesz.
Vágólapra másolva!

Újra szakíthatott L.L. Junior és a tőle 18 évvel fiatalabb énekesnő, vaószínűleg már maguk sem igazán tudják, hanyadik alkalommal. A követőik sem hisznek abban, hogy ez végleges, hiszen ezt már eljátszották párszor, de a rapper elég durva üzenetet fogalmazott meg, amit nyilvánosságra is hozott a közösségi oldalán. Igaz, egy korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben feszegette a kérdést, amit elég gyorsan le is törölt, de szemfüles követők megörökítették a képet.

A posztban kiteregeti Dárdai Blanka anyagi helyzetét is, ezért lehetséges, hogy a pénzen vesztek össze, mint ahogy feleségével, Körtvélyessy Kingával is, akit szintén durva szavakkal illetett tegnap egy korábbi bejegyzésben. Az is lehet, hogy L.L. Junior újra felöntött a garatra, mint legutóbb, amikor vállalhatatlan videókat osztott meg magáról, melyben trágárkodva, ittas állapotban szitkozódott.

A rapper lehet megbánta az esetet, ahogy azt is, hogy Dárdai Blankáról kitálalt, de az anyagi dolgokról szóló rész valószínűleg nagyon sértő lehet a fiatal énekesnő számára, talán ő jelezte volt barátjának, hogy sürgősen távolítsa el a posztot.

- írta az ideiglenesen elérhető bejegyzésben L.L. Junior, aki kéretlen jó tanáccsal látta el Dárdai Blankát. Valószínűleg az énekesnő is kínosnak érezte, hogy nyilvánosságra hozta az anyagi helyzetét, de nyilvánosan egyáltalán nem reagált a szakításról szóló pletykákra, sem a rapper üzenetére - írja a Bors.

L.L. Junior és Dárdai Blanka újra szakíthatott Forrás: L.L. Junior Instagram