Megszólalt a rendőrség is Curtisék betöréséről

Curtis és Judie beköltözött az új otthonba
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, a napokban egyik éjszaka tolvajok jártak Curtis és Barnai Judit vadonatúj házánál. A rapper idegesen üzent, és úgy tűnik, nem hagyja annyiban a dolgot, már egy őr vigyáz az otthonukra.
Vágólapra másolva!

Alig két hete költözött be szerelmével új otthonába, máris betörtek Curtishez. A betörő ugyan nem vitt el semmit, az ablakot azonban megrongálta, a rendőrség nyomozást indított az ügyben.

A tettes felfeszítette az egyik ablakot, de a házból nem vitt el semmit. A rendőrök a helyszíni szemlét elvégezték, a Monori Rendőrkapitányság lopás miatt rendelt el nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen

– írta az üggyel kapcsolatban a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya.

Curtis azonban addig sem tétlenkedik, úgy döntött, maga is tesz azért, hogy ne fordulhasson elő hasonló eset.

"A hét elejére várjuk a kamerákat és minden mást, addig meg lesz egy őr" - fejtette ki a terveit a rapper, aki minden bizonnyal nem erre számított, amikor nagy örömmel újságolta, hogy nyugodt, kertes házba költözött szerelmével.

Forrás: Facebook

"Az elmúlt években kiéltem magam, rengeteg lehetőségem volt szórakozni. Manapság inkább a csend vonz. Régi álmom volt kertes házba költözni, ráadásul az ingatlan mellett egy gyümölcsös van, így tényleg alig lesz körülöttünk valaki" – mondta a Blikknek a költözéskor Curtis, akinek posztjánál akadt kommentelő, aki megjegyezte, nem biztos, hogy jó ötlet, ha közösségi oldalaikon jelzik, mikor nincsenek otthon.

– reagált Judit.