Eltemették Sinéad O'Connort

sinead o'connor, nothing compares 2 u
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, 56 éves korában halt meg Sinéad O'Connor ír énekesnő, halálhírét július 26-án közölték a nyilvánossággal, azóta sem tudni halálának pontos okát és körülményeit. Az énekesnőt ma többezres tömeg kísérte utolsó útjára, Brayben, egy írországi kis tengerparti városban.
Vágólapra másolva!

Régóta szenvedett mentális problémáktól Sinéad O'Connor, aki drogfüggőségének következményeit, valamint fia tavalyi halálát sem tudta feldolgozni. A család kérésére nem sokat árultak el az énekesnő halálának körülményeiről, amit tudni lehet, hogy dél-londoni lakásában találtak rá a hatóságok július 26-án. A rendőrség bejelentésre vonult ki a megadott címre, hiába próbálták menteni az énekesnőt, addigra már késő volt.

Írországban temették el Sinéad O'Connort Forrás: AFP

A rendőrség nem talált gyanús nyomot, a hozzátartozók értesítése után az esetet átadták a halottkémnek. A halál okát máig sem tudni, mivel a vizsgálat hetekig is eltarthat az illetékes orvosszakértői hivatal szerint.

Sinéád O'Connort augusztus 8-án, a mai napon temették el egy írországi kisfaluban, ahová tömegek érkeztek azért, hogy lerójják tiszteletüket az énekesnő előtt. A temetésen részt vett a szintén ír származású énekes, Bono, a U2 zenekar frontembere, valamint Bob Geldof is - írja a The Guardian.