Kínos magyarázkodásba kezdett Fekete Dávid

Fekete Dávid
Fekete Dávid a Fókuszban
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, a házi őrizetben lévő, több milliós csalással és sikkasztással vádolt Fekete Dávid Hajdú Péter műsorában, a Frizbiben beszélt évek óta először arról, mi történt a múltjában és hogyan jutott idáig. Most újabb részlet került nyilvánosságra a beszélgetésükről, melyben az énekes arról magyarázkodik, hogy mi történt vele a letartóztatása idején és mit gondol a helyzetéről utólag.
Vágólapra másolva!

Fekete Dávid tagadja, hogy szándékosan bűnt követett volna el, állításai szerint saját maga is áldozatául esett egy bűnbandának. Az egykori megasztáros elmondta, hogy autók értékesítésével foglalkozott, az ő szemszögéből másképp fest a történet, mint ahogy ez utólag a nyilvánosság elé került.

Ha ezt mérlegre rakjuk, akkor azért más a dolog érzete. Az a 322 millió forint amivel vádolnak, soha az életben nem is létezett. Az egy kamu" - magyarázta Hajdú Péter műsorában Fekete Dávid, aki arra a kérdésre is válaszolt, hogy miért nem kérte a hatóságok segítségét, amikor bajba került az uzsorások miatt.

Azt az elmaradt hasznot követelték rajtam, ami jogi értelemben nem is létezik. Azért nem jelentettem fel őket, mert a családommal, a gyermekeimmel fenyegettek. Nem tudtam, hogy mit csináljak. Csak sodródtam az árral és agyaltam, hogyan lehetne ez a legjobb" - mondta az énekes, aki szerint túl fiatal volt az üzleteléshez, ezért tudott ilyen rossz döntéseket hozni, mert nem volt kellő tapasztalata hozzá.

Fiatal voltam az üzlethez, de nem tartom magam sem csalónak, sem bűnözőnek" - hangzott el Fekete Dávidtól, hogy szerinte miért került ilyen helyzetbe.