Új barátja lehet G.w.M elhagyott feleségének

Nagy Melanie, G.w.M exe
Vágólapra másolva!
Nagy Melanie-t nagyon megviselte, amikor gyerekei apja, G.w.M elhagyta őt Kulcsár Edináért, akivel azóta már össze is házasodtak és egy közös gyerekük is született. A rappernek és volt élettársának kapcsolatából is született két gyerekük, ezért az édesanya nagyon nehezen nyitott egy új kapcsolatra, eddig a munkába temetkezett, most úgy tűnik, ő is készen áll a boldogságra.
Vágólapra másolva!

Nagy Mealnie elsősorban a karrierjére koncentrál, mióta G.w.M elhagyta, ugyanis elmondása szerint szeretne mindent megadni a gyerekeinek. Korábban már beszélt arról, hogy ismerkedik is, de nem akar párt találni mindenáron. Nemrég még a gyerekekkel utazott el Kanadába, ahol egy jó barátnőjét és annak családját látogatták meg, azóta hazatért és egy sejtelmes képpel jelentkezett a követőinél.

Nagy Melanie legújabb bejegyzésében egy romantikus vacsoráról jelentkezett, a képen egy szál rózsát tart a kezében és boldogan mosolyog. A felvételhez csak annyit fűzött hozzá, hogy: "kellemes este", de egyebet nem árult el arról, hogy kivel és hogyan töltötte azt.

Egy korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben azt is elárulta, hogy hamarosan egy videoklipben is feltűnik majd, ami a Sztárban sztár leszek! egyik versenyzőjének, Csonka Mikinek a legújabb dalához készült videó.