Kiderült, hova tűnt Palácsik Lilla és Visváder Tamás

Palácsik Lilla
Vágólapra másolva!
Egyre többen kezdtek aggódni és érdeklődni Visváder Tamás és Palácsik Lilla hogylétéről, akik már több, mint két hete nem adtak hírt magukról a közösségi oldalaikon. A házaspár végre megtörte a csendet, és elárulták, mi állt a dolog hátterében.
Vágólapra másolva!

Visváder Tamás és Palácsik Lilla jókora követőtábort alakítottak ki az Instagramon. A fiatal házaspár még a közös YouTube-csatornájukra is szokott készíteni videókat, hogy rajongóik jobban beleláthassanak az életükbe.

Követőiknek azonban feltűnt, hogy hetek óta nem hallani felőlük, ugyanis karácsonykor posztoltak utoljára. A profi fotós és párja ezúttal négyesben jelentkeztek be a kicsikkel, és megadták a választ arra, hogy hova tűntek az elmúlt hetekben.

Palácsik Lilla és Visváder Tamás Forrás: Palácsik Lilla/Instagram

Sokan írtatok, hogy kicsit eltűntünk, de ne aggódjatok, nincs semmi baj. Karácsonykor mind a négyen influenzásak lettünk, amiből talán most sikerül kijönnünk. Nem volt időnk csodás Új Évet kívánni nektek. Ezekben a hetekben (ahogy mindig is) a gyerekekkel töltöttük minden időnket, hálásak vagyunk értük és nem unatkozunk mellettük - idézi a Blikk a legfrissebb bejegyzésüket.