Árpa Attila elmondta, hogy miért nincs barátnője

Árpa Attila, Nagy Ő, Bachelor
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban írtuk, Árpa Attila jelenleg Indiában tartózkodik, ahol egy nemzetközi film forgatásán vesz részt. A színészt tavaly a TV2 társkeresőjében, A Nagy Őben láthatták a nézők, végül itt sem járt sikerrel a párkeresést illetően. Most elmondta, hogy szerinte miért nem sikerült még megtalálnia az igazit.
Vágólapra másolva!

Árpa Attila korábban már elárulta, hogy sok nő kereste meg azóta, mióta kiderült, hogy A Nagy Őben látott Nyergesi Tímeával végül nem alakult ki közöttük komolyabb kapcsolat. A színész azóta is facér, de valójában nem ér rá most az ismerkedésre, olyan sok egyéb feladata van és lekötik munkái.

Árpa Attila A Nagy Őben Forrás: TV2

Az egykori Nagy Ő egy érzelmesebb oldalát mutatta meg most követőinek a legutóbb megosztott videójában, melyben elmagyarázta, hogy miért nincs barátnője és hogyan értette azt, amikor úgy fogalmazott, hogy a nők trófeaként tekintenek rá. Árpát sok támadás érte ezután a kijelentése után, azt gondolták, hogy nagyképűség ilyet állítani.

A színész most tisztázta, hogy valójában ezt nem dicsőségnek és pozitívumnak szánta, hanem ez egy fájó pont az életében, mivel úgy gondolja, a nők nem rá kíváncsiak, hanem egy jelenségre, amit a tévében vagy a filmekben láttak. Szerinte azok, akik írnak neki a szereplései után csak a körítést látják és valójában ez érdekli őket, ami belül van, a lelki dolgok egyáltalán nem.

@arpaattila#arpaattila#nagyo#bors♬ Fantastic sad music background music(842811) - COLOR MUSICA