Súlyos vádak Szabó Zsófi ellen

Szabó Zsófi
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, egyre nagyobb botrány van a cukorbetegeknek szánt injekciók körül, melyről többen azt állítják, hogy hiú sztárok szúrják magukba a gyors fogyás érdekében, ezzel készlethiányt okozva a hazai piacon. Sokan felháborodtak emiatt, ugyanis így azok nem jutnak hozzá a készítményekhez, akiknek valóban nagy szükségük lenne rá. Elsőként Szabó Zsófi számolt be arról, hogy meggyanúsították a napokban azzal, hogy ő is az injekcióval fogyott le.
Vágólapra másolva!

Egyre nagyobb visszhangot kap az ügy, miszerint hazai celebek, hamis képet mutatva életükről, nem az egészséges életmódjuk által, hanem méregdrága injekciók segítségével fogynak soványra, melyeket illegálisan íratnak fel maguknak. Ez az orvosok részéről bűncselekmény, mivel ezeknek az indokolatlan használata visszafordíthatatlan emésztőrendszeri elégtelenségeket is okozhat.

Sokan drága injekciókkal fogynak azért, hogy jól nézzenek ki a fotókon Forrás: Origohttps://www.endokrinkozpont.hu/hirek/ne-oruljon-ha-nem-tud-hizni-betegseget-jelezhet

Joggal háborodott fel a közvélemény és a cukorbetegek, akik huzamosabb ideje inzulin-készlethiánnyal küzdenek azért, mert egyesek nagyzási hóbortból veszik meg előlük a fontos készítményeket. Közszereplők közül először Tatár Csilla szólalt fel ezellen, aki szerint ezeknek az embereknek pszichológushoz kéne fordulni és nem ijekciókkal szurkálni magukat.

Tatárnak most Szabó Zsófi is reagált a véleményére, aki saját történetét mesélte el a témában, miszerint őt is meggyanúsították a napokban, hogy valójában injekcióval fogyott le.

Ne haragudj, több mint háromezer kilométert futottam az elmúlt évek alatt" - idézi a Blikk Szabó Zsófi panaszát, aki sosem tagadta, hogy inzulinrezisztens, ami a cukorbetegség egy fajtája.