Berki Krisztián anyja üzent Mazsinak: Ha legközelebb látom, megtépem!

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Egyre nehezebben viseli a néhai Berki Krisztián édesanyja azt, ahogy egyetlen gyerekének özvegye meggyalázza fia emlékét. Júlia asszonynak nagyon ellenszenves Berki Mazsi viselkedése, mely egyértelműen nem a mély gyászról szól, hiszen már hetek óta Zanzibáron nyaral gazdag új párjával. 
Vágólapra másolva!

Egyelőre nem úgy tűnik, hogy sikerülne rendezni Berki Mazsinak és Majer Júliának a közöttük lévő nézeteltérést, mely Berki Krisztián tavaly májusi halála óta egyre inkább elmérgesedni látszik. Berki Mazsi már azzal is feldühítette anyósát, amikor Balira utazott gyászolni, valószínűleg már akkor sem egyedül ment. Majd a Dancing with the Starsban is szerepet vállalt, amit sokan nem néztek jó szemmel.

Berki Mazsi épp Zanzibáron nyaral gazdag barátjával Forrás: Berki Mazsi/Instagram

Majer Júlia ekkor még nyitott volt a jó kapcsolatra, mindezek ellenére is, hiszen nagyon szerette volna tartani a kapcsolatot kisunokájával, akit nagyon ritkán láthat fia halála óta. Legutóbb épp ezért panaszkodott a nyilvánosság előtt és azt mondta, hogy kénytelen lesz a gyámügyhöz fordulni, mert Berki Mazsi tiltja a láthatást.

Júlia asszonynál most betelt a pohár, amikor megtudta, menye Zanzibáron van unokájával és gazdag új barátjával, nem is tudta türtőztetni magát és azt mondta, ha legközelebb meglátja lehet, hogy megtépi Berki Mazsit.

Júlia asszony Forrás: Női Lapok/EVAGAZDAG/Tv2

Berki Krisztián édesanyja részletesebben is mesél a helyzetről a Bors csütörtöki lapszámában.