Véget érhet Bódi Gusztiék többéves családi viszálya

Bódi Guszti és Margó
Vágólapra másolva!
A botrány és nyilvános veszekedés után béke jöhet a Bódi családban, visszafogadnák ifj. Bódi Gusztit.
Vágólapra másolva!

Bódi Guszti legidősebb fia, ifj. Bódi Guszti ma már békülne a családdal, miután egy tévéműsorban azt állította, hogy többször kitagadták, amit az öccse, Bódi Csabi hamar meg is cáfolt.

Mostanra mindkét fél békülne, de a szülőkkel még nem tudtak leülni együtt, hiszen azok csak márciusban jönnek haza Thaiföldről, ahol a telet töltik. Mindenesetre a szándék megvan, helyreállhat a családi béke.

Bódi Guszti és Margó Forrás: Bódi Margó/Instagram

"Hála istennek jó a viszonyunk, beszélünk egymással, üzeneteket is szoktunk váltani. Sajnos a távolság miatt nem tudunk találkozni egymással, ráadásul a szüleim most kint vannak Thaiföldön, de márciusban, amikor hazajönnek, rendeződni fog a dolog. Azon vagyunk, hogy helyreálljon a családi béke" – mondta Bódi Csabi a Borsnak.

Bódi Csabi Forrás: Instagram/Bódi Csabi

Nemrég volt egyébként Gusztáv napja, ez is közelebb hozta a családot: "Lakásfelújításban vagyunk, ezért megmondom őszintén, el is feledkeztem a névnapomról. Anyu korán reggelt írt, még azelőtt, hogy a feleségem, Adri felköszönthetett volna. Nagyon boldog voltam, várjuk, hogy hazajöjjenek, és összejöjjön végre a család. Régen nagyon különleges volt ez a nap, a családban több Gusztáv is van, ezért sokszor előfordult, hogy együtt ünnepelünk. Szeretnénk visszahozni ezt a szép szokást és rendbe hozni a kapcsolatunkat. Csabival már rendszeresen beszélünk, a fiammal is tisztáztuk a félreértéseket" – árulta el ifj. Bódi Guszti.