Megyeri Csilla mindent elmondott a botrányáról

Megyeri Csilla/Instagram
Vágólapra másolva!
Megyeri Csilla először beszélt részletesen több évvel ezelőtti botrányáról, amikor rusnyább társainak nevezte a kevésbé szép nőket.
Vágólapra másolva!

Talán emlékeznek még a nézők, Megyeri Csillának évekkel ezelőtt volt egy szerencsétlenül megfogalmazott felkonfja, ami után rengeteg támadás érte, fenyegették is. "Továbbá beszélgetni fogunk még vendégeimmel a szép nőkről, hogy miért is kreatívabbak és sikeresebbek ők, mint rusnyább társaink. Tartsanak velünk!" – mondta, természetesen a "rusnya" kifejezéssel volt baja sokaknak.

"Én azért nem éreztem ezt igazságosnak, mert én tényleg nem szerettem volna megbántani a nőtársaimat.

aminek egyébként köszönhetem például azt is, hogy most itt ülök" – emlékezett vissza Megyeri Csilla egy videosorozatban, amit a Bors idézett.

Megyeri Csilla Forrás: Megyeri Csilla/Instagram

"Emlékszem, amikor a vágónk kijött a vezérlőből, olyat röhögött, és tetszett neki. Egyébként valóban nyers volt, erős volt a megfogalmazás. Nem is jól fogalmaztam meg ezt az egész felkonfot. Illetve kihagytam a mondat elejéből azt a részt, hogy »brit kutatások szerint« – egyébként erről még soha nem beszéltem –, ezért úgy jött le, mintha az én véleményem lenne" – tette hozzá.

"Ez így jött össze... utólag jön rá az ember, hogy ennek valamiért így kellett lennie. Nekem mindig álmom volt az, hogy országos médiában szerepelhessek, de nem így. Engem akkor nagyon durván bántottak, fenyegettek...

Zsolti mondta azt, hogy kapd össze magad, erre vágytál, használd ki valahogy, gondolkozz, mit tudsz ebből kihozni" – magyarázta Megyeri Csilla.