Peter Sramek nem akar háborút a Zámbó családdal

Csináljuk a fesztivált döntő 2022 április 2-án, Peter Šrámek, Sramek
Vágólapra másolva!
Soha véget nem érő háború zajlik a Zámbó család és Peter Srámek között. A felvidéki énekes úgy érzi, bármit tesz, vagy mond, Jimmy családja okot talál arra, hogy egy-egy erős megjegyzéssel odaszúrjanak neki - írta a Bors. 
Vágólapra másolva!

Sramek azt mondta, ő tiszteli Jimmy gyermekeit és testvéreit, soha egyiküket sem bántotta, ezért

nem érti, miért váltott ki belőlük akkora ellenszenvet.

Az utóbbi időben főleg azután kapott hideget-meleget, miután a Zámbó Jimmy életét bemutató fikciós filmsorozat megjelent, melyben Peter énekli a legendás énekes dalait - írta a lap.

Srámek nem tagadja, hogy a Zámbó család fedezte fel őt, a mai napig nagyon hálás nekik ezért. És az is tény, hogy nagy hatással volt rá Jimmy művészete, de

azt a vádakat, miszerint ő Zámbó Jimmy szeretne lenni, tagadja.

Peter Šrámek azt kérte Zámbó Krisztiántól, legyen végre béke Fotó: Szabó Gábor - Origo

Én soha nem bántom őket, mégis mindig valamibe belekötnek. Nem szeretnék belemenni semmilyen harcba, mert már rendkívül unom az egészet. Főleg azért, mert nem gondolom, hogy bármi rosszat tettem volna. A karácsonyt otthon a családommal töltöttem, Szlovákiából hívtam fel december 25-én Krisztiánt, másfél órán át beszéltünk, és arra kértem, hogy legyen végre béke, tartsunk össze, és ne legyenek ellenem, mert ez senkinek nem jó.

Mindent megbeszéltünk, rendeztük a dolgokat, majd rá két hétre újra azzal szembesültem, hogy azzal vádolnak: Jimmy nevét felhasználva és őt másolva próbálok magamnak hasznot húzni.

Ha ez így lenne, akkor nyolc év után már nem lennék ezen a pályán – mondta az énekes, aki úgy véli, ő csak egy felkérésnek tett eleget.

Krisztiánnal azóta újra beszéltük a dolgokat, rendezni látszódik minden.

Most már csak a következő koncertemre szeretnék koncentrálni, közben stúdiózom, nem unatkozom. A rajongóim szeretnek, mindig mellettem vannak, ez a legfontosabb nekem - mondta az énekes.