Nemrég csúnya balesetet szenvedett Molnár György Elefánt, az Omega gitárosa, akit tavaly operáltak daganatos betegsége miatt. Most újra kórházba került a zenész. 

Molnár György Elefánt a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában mesélte el, hogyan került kórházba és hogyan érzi magát a történtek után.

Azért bizalomgerjesztő a hangom, mert kinéztem az ablakon és nem az a csúnya esős, csúszós idő van, amiben sikerült elesnem. Elkövettem azt a butaságot, hogy papucsban kimentem. Elcsúsztam és hát nagyon csúnyán a jobb oldalamra estem, a jobb csípőmre. Nagyon megijedtem, hogy darabokba vagyok" - mondta a Mokka műsorvezetőinek Molnár György Elefánt, aki szerencsésen megúszta az esést, azóta már otthonában lábadozik.

Az Omega gitárosa elmondta, hogy az esés után még saját lábán ment be a házba, de azután már felkelni sem tudott, ezért felesége riasztotta a mentőket, akik azonnal kórházba szállították. A kórházban megröntgenezték és kiderült, hogy szerencsésen esett, ugyanis törést nem találtak, viszont medence és combnyaktájéki zúzódásokat szenvedett. Most egy járókeret segítségével tud közlekedni és várja a felépülését.

Azt nem tudtam, hogy ennyire fáj a zúzódás, most már tudom...

Napról napra javul a helyzet, de azért ez egy lassú, barátságtalan folyamat" - zárta gondolatait Molnár György Elefánt.