Fotója miatt támadták Vámos Erikát, így válaszolt

Vámos Erika
Vágólapra másolva!
Vámos Erikát kórosan soványnak és csontsoványnak nevezték egy nyaralási fotója alatt, ő viszont megvédte magát.
Vágólapra másolva!

Vámos Erika nemrég a Maldív-szigetekről mutatott egy lapozható Instagram-bejegyzést, amelynek rögtön a nyitóképén rövid ruhában, meglehetősen vékony lábakkal látható:

Voltak, akik már az egészségi állapotáért aggódtak, egy felhasználó például ezt írta: "Nem tudom, mi okozza ezt nála, a túlzott fogyókúra talán, remélem, nem beteg, de én nem értem: senki nem jelzi felé, hogy mennyire kórosan sovány? A nadrágban alig látszik a lába. Úgy emlékszem, amikor ez a műsor elindult, akkor még olyan jól nézett ki, szép és csinos volt, öröm volt ránézni. Most pedig szinte csontsovány! Emberek, figyelmeztessétek már, ne tegye magát tönkre, neki ez tetszik?" – idézte a Ripost.

A lapnak a műsorvezető is válaszolt:

Mindig vékony volt a lábam, ezért is igyekszem eltakarni. Az a helyzet, hogy ha hízok is, sose a lábamra! Először mellre, aztán a hasamra, és ha még többet szedek fel, akkor a fejem kerekedik ki. Egyébként a vékony lábaim miatt 2010-ben ért már egy incidens. Mentem a mozgólépcsőn, és egyik fiatal lány mondta a másiknak, hogy úristen, nézd már, milyen sovány. Ez nagyon megmaradt bennem!" – mesélte Vámos Erika.